Failautusi o le CPC Xin'Gan asiasi i DONSEN

Fepuari 25,2023 Tan Xiaoyan, failautusi a le CPC Xin'Gan County Committee, ma Tu Le, sui failautusi o le komiti pati a le itumalo ma le ulu o le itumalo, asiasi atu i le DONSEN mo le asiasiga ma le taitaiga.

wps_doc_0

I le Zhejiang Donsen Environmental Technology Co., Ltd., na ulufale atu ai Tan Xiaoyan ma Tu Le i le mafutaga faaleaoaoga ma le vaega o le alualu i luma, ma faia se lauga e faalogologo ai i le folasaga, malamalama i le gaosiga o tekinolosi a le atinaʻe, uiga o oloa, faʻamoemoega maketi, faʻamoemoega o tupe teufaafaigaluega ma manaʻoga. .

wps_doc_1
wps_doc_2

faamoemoe Tan Xiaoyan o pisinisi o le a tuufaatasia i totonu o le faiga alamanuia o lo tatou itumalo mai le vaaiga o le atinae mo se taimi umi e ausia ai le manumalo-manumalo atinae i le va o pisinisi ma le tamaoaiga i le lotoifale, ma faatonuina matagaluega talafeagai e fesootai malosi ma pisinisi ma taumafai e ausia le tulaueleele o le poloketi. .

wps_doc_3

O le Zhejiang Donsen Environmental Technology Co., Ltd., na faavaeina i le 2006, o se atinaʻe faʻavaomalo e tuʻufaʻatasia le gaosiga o mea fau fale, gaosiga o mea faufale, fefaʻatauaʻiga faavaomalo, faʻapipiʻiina o tupe ma isi pisinisi eseese.E masani lava ona gaosia ma faʻatau atu paipa vaipaipa PPR, PE-RT fola faʻavevela paipa ma isi paipa paipa palasitika, faʻatasi ai ma se tausaga faʻaletausaga o le sili atu i le 50000 tone o paipa eseese ma le tau o le gaosiga o le selau miliona o yuan.


Taimi meli: Mati-13-2023