Donsen Lingkungan Technology Co., Ltd.

Donsen iki diadegaké ing taun 1996, utamané mrodhuksi fittings pipe PP-R lan cetakan plastik. Saiki DONSEN enlarges sawetara produksi, kajaba pipe PP-R & fitting, mentas mundhak PP komprèsi fitting lan pipe CPVC & fitting, pipe U-PVC & fitting, PE-RT fittings pipe lantai dadi panas lan kabeh jenis tutup hanging.

DONSEN is professional pipe&fitting supplier. After 10 years experience and professional technology, guarantee quality requirement, 3 path of control quality process, get ISO9001, ISO14001, WRAS, GOST and GOST.etc. DONSEN owns mould factory and professional research and development group. To provide customers with convenient, comprehensive, professional pipe series of products is our mission and goals.

Ing saiki, bisnis utama kita wis pipo sistem kang meksa lan banyu panas (panas) distribusi, radiator kanggo dadi panas, Kuningan fitting lan mesin ingkang ndamel benter kanggo panas tutup, kabeh jinis saka plastik lan logam cetakan kanggo sistem banyu (panas) distribusi. Awit sing paling pemimpin lan direktur kita tuwuh munggah lan nominasi saka departemen teknologi, kita ngerti liyane babagan perusahaan lan kita produk, dikenal uga apa kudu kita apa lan carane kita bisa apa luwih apik. Iki produk kualitas apik kita njamin lan precondition dhasar kanggo njaluk liyane kuat .Aku manteb ing ati sing kita striding nerusake perusahaan multinasional modern kang ndhuweni Manajemen ngelmu, teknologi lan ngadeg ing ndhuwur gaya ekonomi. Kita bakal ngaturake dhéwé kanggo nyediakake produk luwih apik lan layanan kanggo Ngapikake urip wong.