Donsen mjedisit Teknologjia Co, Ltd

Donsen është themeluar në vitin 1996, kryesisht prodhon pajisje tub PP-R dhe moulds plastike. Në ditët e sotme DONSEN zgjeron gamën e prodhimit, me përjashtim tub PP-R dhe montim, sapo rrit PP compression montim dhe tub CPVC & montim, tub U-PVC & montim, PE-RT ngrohje kat pajisje tub dhe të gjitha llojet e valvulave plastike topin.

DONSEN is professional pipe&fitting supplier. After 10 years experience and professional technology, guarantee quality requirement, 3 path of control quality process, get ISO9001, ISO14001, WRAS, GOST and GOST.etc. DONSEN owns mould factory and professional research and development group. To provide customers with convenient, comprehensive, professional pipe series of products is our mission and goals.

Aktualisht, biznesi ynë kryesor është Sistemet e tubacioneve të presionit dhe ujë të nxehtë (për ngrohje) shpërndarjen, radiator për ngrohje, montim bronzi dhe ngrohës për ngrohje valvulave, të gjitha llojet e moulds plastike dhe metalike për sistemet e ujit (ngrohje) e shpërndarjes. Meqenëse shumica e udhëheqësve tanë dhe drejtuesve të rriten dhe të emëruar nga departamenti i teknologjisë, ne e dimë më shumë për kompaninë tonë dhe produktet tona, i njohur edhe për atë që duhet të bëjmë dhe se si ne mund të bëjmë më mirë. Kjo është produktet tona me cilësi të mirë të garantojë dhe parakushti themelor për të marrë më të fuqishëm Ne jemi të bindur se ne po përpiqet me përpara një kompani moderne shumëkombëshe që zotërojnë menaxhimit shkencor, teknologji të përparuar dhe të qëndrojë në krye të prirje ekonomike. Ne do të kushtoj vetes për të ofruar produktet më të mirë dhe të shërbimit për përmirësimin e jetës së njerëzve.