Donsen Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Donsen didirikan dina 1996, utamina ngahasilkeun fittings pipe PP-R na molds plastik. Kiwari DONSEN enlarges rentang produksi, iwal pipe PP-R & pas, karek naek PP komprési pas na pipe CPVC & pas, pipe U-PVC & pas, pe-RT fittings pipe lanté pemanasan sarta sakabeh jenis klep bal plastik.

DONSEN is professional pipe&fitting supplier. After 10 years experience and professional technology, guarantee quality requirement, 3 path of control quality process, get ISO9001, ISO14001, WRAS, GOST and GOST.etc. DONSEN owns mould factory and professional research and development group. To provide customers with convenient, comprehensive, professional pipe series of products is our mission and goals.

Dina hadir, bisnis utama urang geus piping sistim tekanan sarta cai panas (panas) distribusi, radiator pikeun pemanasan, kuningan pas na manaskeun pikeun Élmu sarta Téknik klep, sagala jinis palastik jeung logam molds pikeun sistim cai (pemanasan) distribusi. Kusabab lolobana pamingpin na direksi kami tumuwuh nepi na bieu ti departemen téhnologi, urang terang ngeunaan parusahaan urang jeung produk urang, dipikawanoh ogé naon kedah kami ngalakukeun na kumaha urang tiasa ngalakukeun hadé. Ieu produk kualitas alus urang ngajamin jeung prasarat dasar pikeun meunang leuwih kuat .We nu yakin yen kami nu striding maju hiji parusahaan multinasional modern nu owning manajemén ilmiah, téhnologi canggih tur nangtung dina luhureun trend ékonomi. Urang baris ngahaturanan Sunan Gunung Djati pikeun nyadiakeun produk hadé tur jasa pikeun ngaronjatkeun kahirupan rahayat.