Donsen животната средина технологија копродукции, ООД

Donsen е основана во 1996 година, главно произведува ПП-Р цевководни фитинзи и пластични калапи. Денес DONSEN зголемува производство опсег, освен ПП-Р цевки и фитинг, ново зголемува ПП компресија фитинг и CPVC цевки и фитинг, У-ПВЦ цевки и фитинг, ПЕ-RT подно греење цевководни фитинзи и сите видови на пластични топката вентил.

DONSEN is professional pipe&fitting supplier. After 10 years experience and professional technology, guarantee quality requirement, 3 path of control quality process, get ISO9001, ISO14001, WRAS, GOST and GOST.etc. DONSEN owns mould factory and professional research and development group. To provide customers with convenient, comprehensive, professional pipe series of products is our mission and goals.

Во моментов, нашата основна дејност е цевководни системи на притисок и топла вода (греење) дистрибуција, ладилникот за греење, месинг фитинг и грејач за загревање вентил, сите видови на пластични и метални калапи за системи за вода (греење) дистрибуција. Бидејќи повеќето од нашите лидери и директори да порасне и да избираат од технологија оддел, ние знаеме повеќе за нашата компанија и нашите производи, познат и за тоа што треба да се направи и како може да се направи подобро. Ова е нашиот добар квалитет на производите гарантира и основен предуслов за да добиете повеќе моќни Ние сме убедени дека ние сме чекори напред модерна мултинационална компанија која поседува научни управување, напредна технологија и да застане на врвот на економски тренд. Ние ќе се посвети на обезбедување на подобри производи и услуги за подобрување на животот на луѓето.